05 Eylül 2012 09:07

İFSAK derginin yeni sayısı çıktı

İFSAK fotoğraf ve sinema dergisinin 146. sayısı çıktı. İFSAK uzun bir aradan sonra Mart 2012 tarihinde çıkarttığı 145. Sayısıyla oldukça ilgi toplamıştı. İlk sayısının teması “Fotoğraf’ta Zaman” idi. 146. Sayısında ise “Görüntüde Gerçeklik” teması ile zengin bir içerikle çıktı. Ger&

İFSAK derginin yeni sayısı çıktı
Paylaş

İFSAK fotoğraf ve sinema dergisinin 146. sayısı çıktı. İFSAK uzun bir aradan sonra Mart 2012 tarihinde çıkarttığı 145. Sayısıyla oldukça ilgi toplamıştı. İlk sayısının teması “Fotoğraf’ta Zaman” idi. 146. Sayısında ise “Görüntüde Gerçeklik” teması ile zengin bir içerikle çıktı. Gerçeklik üzerine, felsefe alanında yaptığı çalışmalarından tanıdığımız Prof. Dr. İonna Kuçurdi ile yapılan söyleşiyle başlayan dergi, fotoğrafın gerçeklikle olan bağıntısı konusunda yazılarla devam ediyor.  
Her sayısını belli bir tema üzerinde şekillendiren İFSAK Dergi daha sonraki sayılarında  “Görüntünün Anlamı”, “Görüntünün Analizi” olarak belirlenmiş. Kendi alanlarında uzman yazarların katkısı ile hazırlanan dergi zengin içeriği ile fotoğraf ve Sinema dünyasında aranan ve başvurulacak bir kaynak olma özelliği taşıyor.  
Üç ayda bir okuyucularının karşısına çıkan “İFSAK Dergi” bir fotoğraf dergisinden daha çok “fotoğraf kültür dergisi” adını hakediyor. Derginin Yayın Yönetmeliği’ni İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Akleman üstleniyor, Yazı İşleri Müdürlüğünde ise İFSAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Eğitim Koordinatörü Serkan Turaç var. Editörlüğünü ise Selahattin Nemlioğlu yapıyor. İFSAK üyelerinin ücretsiz olarak sahip olacağı dergi YAYSAT bayilerinden 9 TL karşılığı satın alınabilecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Özgür Gündem’den tutuklu gazeteciler için çağrı

SONRAKİ HABER

Taşeron işçiler işten atıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...