16 Temmuz 2018 19:57

Fatih Tezcan: Bizim gücümüz Kemalist terör örgütüne yeter

Fatih Tezcan’ın 'Bizim gücümüz Allah’ın izniyle FETÖ’ye de yeter, Kemalist terör örgütüne de yeter' ifadelerinin yer aldığı videosu ortaya çıktı.

Ekran görüntüleri, Fatih Tezcan'ın 'Kemalist terör örgütü' ifadelerini kullandığı videodan alınmıştır.

Paylaş

Fatih Tezcan’ın "Siz zannediyor musunuz ki 90 sene 80 sene sömürdüğünüz gibi bundan sonra da sömüreceksiniz? Bizim gücümüz Allah’ın izniyle FETÖ’ye de yeter, kemalist terör örgütüne de yeter" ifadelerinin yer aldığı bir videosu ortaya çıktı. CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu videoyu sosyal medya hesabından “Bir psikiyatri uzmanı olarak söylüyorum; bu adam kesinlikle şizofren değil...” yorumuyla paylaştı.

Videosunda “Ne hakla 20 sene önce bir hocadan Allah kitap diyenleri suçluyorsunuz ki? Siz zaten Allah düşmanısınız” diyen Fatih Tezcan, açıklamalarının devamında “Fethullah Gülen Türkiye’de yaşıyor. Devletin legal olarak izin verdiği bir isim. Birileri dinledi diye onları suçluyorsunuz” ifadelerini kullandı.

'BUNDAN SONRA SÖMÜREMEYECEKSİNİZ'

Fatih Tezcan, videonun devamında “Siz zannediyor musunuz ki 90 sene 80 sene sömürdüğünüz gibi bundan sonra da sömüreceksiniz? Bizim gücümüz Allah’ın izniyle FETÖ’ye de yeter, Kemalist terör örgütüne de yeter” dedi.

ODTÜ’deki mezuniyet töreninde taşıdıkları "Tayyipler Alemi" pankartı nedeniyle tutuklanan üç öğrenciyle ilgili de açıklama yapan Fatih Tezcan “Bak Tayyip Erdoğan’a geçen gün hakaret ettiniz. Şimdi inim inim inliyor üç tanesi cezaevinde 'Çıkartın bizi cezaevinden' diye. Ne oldu, sabah 5’te yatağından alındı… Kim? LGBT’nin ODTÜ sorumlusu. Devam edecek çatır çatır. Bundan sonra siz göreceksiniz.” tehditlerinde bulundu.

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun videoya ilişkin paylaşımı şöyle:

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Otobüs şoförüne döner bıçaklı saldırı: 'Kelleni alırım senin'

SONRAKİ HABER

Dünya Kupası'nı kazanan Fransa Milli Takımı evine döndü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...