16 Temmuz 2018 19:15

Otobüs şoförüne döner bıçaklı saldırı: 'Kelleni alırım senin'

Malatya'da bir şahıs, ayağını ezdiğini iddia ettiği otobüs şoförüne döner bıçağıyla saldırıp 'Kelleni alırım senin' şeklinde tehditler savurdu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Malatya'da, otobüs şoförü Önder Boyun (35), ayağını ezdiğini iddia eden Yusuf Ş'nin satırlı saldırısına uğradı. Şoför Boyun, kendisini savunmak isterken kolundan yaralanırken gözaltına alınan Yusuf Ş. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

DHA'nın aktardığına göre olay, geçtiğimiz Cuma günü Koyunoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım hizmetleri'nde görevli otobüs şoförü Önder Boyun, durakta yolcu alıp hareket ettikten sonra bir kişinin aracı yumrukladığını farketti. Boyun, otobüse yetişmek istediğini düşündüğü bu kişi için aracı durdurarak kapıyı açtı. Ancak, otobüsün ayağını ezdiğini öne süren Yusuf Ş. şoför Boyun'a saldırdı. Belinden döner bıçağını çıkaran Yusuf Ş. iddiaya göre "Kelleni alırım senin" diyerek küfür ve hakaretler yağdırdı.

Saldırgan, kendisini engellemeye çalışan diğer yolcuları da bıçakla tehdit etti.

Yaşanan arbede sırasında Boyun, kolundan yaralanırken saldırgan Yusuf Ş. ise arkadaşları tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Daha sonra gözaltına alınan Yusuf Ş. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Evrim'i destekleyen-kullanan bilimler - 1: Embriyoloji

SONRAKİ HABER

Fatih Tezcan: Bizim gücümüz Kemalist terör örgütüne yeter

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...