05 Eylül 2012 03:54

Esad yandaşları El Cezire'yi hackledi

El Cezire'nin internet sitesi Esad yandaşlarınca kısa bir süreliğine çökertildi.Bir hacker grubunun devre dışı bıraktığı sayfada, Suriye bayrağı ile "El-Cezire'nin Suriye Hükümeti'ne ve halkına karşı olumsuz tavrını" kınayan bir mesaj yer aldı. Katar merkezli televizyonun web sayfası yerine "silahlı terörist g

Esad yandaşları El Cezire'yi hackledi
Paylaş

Bir hacker grubunun devre dışı bıraktığı sayfada, Suriye bayrağı ile "El-Cezire'nin Suriye Hükümeti'ne ve halkına karşı olumsuz tavrını" kınayan bir mesaj yer aldı. Katar merkezli televizyonun web sayfası yerine "silahlı terörist gruplara destek olduğu, yalan ve uydurma haberlere yer verdiğini" yazan sayfa görüntülendi.

Hacklenen sayfada "Raşidun" isimli hacker grubunun imzası ve üzerinde El-Cezire'nin Suriye devletine karşı tavrını kınayan bir mesaj dikkati çekiyor.

Suriye bayrağının bulunduğu masanın önünde oturan iki kişinin El-Cezire'nin web sayfasına baktığı görülüyor. Grup, daha önce haber ajansları, enerji şirketleri, hükümete ait sayfaları ve bazı militan gruplara ait internet sayfalarına sanal saldırı düzenlemişti.
 (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

1 Eylül mitingini biz düzenledik...

SONRAKİ HABER

Başbakanın danışmanından BDP'ye tehdit

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa