13 Temmuz 2018 11:48

Ağabeyi ve dayısının istismarına uğrayan çocuk doğum yaptı

Urfa Siverek'te ağabeyi ve dayısının cinsel istismarına uğrayan 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı. Ağabey ve ve dayı tutuklandı.

Fotoğraf: EVRENSEL

Paylaş

Urfa'nın Siverek İlçesinde, rahatsızlanınca ailesi tarafından hastaneye götürülen 14 yaşındaki A.B.'nin, doğum sancısı yaşadığı belirlendi. Doğumhaneye alınan A.B., kız çocuğu dünyaya getirdi. Çocuk ifadesinde, ağabeyi ile görme engelli dayısının cinsel istismarına maruz kaldığını söyledi. Gözaltına alınan dayı ve ağabey ise A.B. ise tecavüz sonucu dünyaya gelen çocukla ilgili birbirlerini suçladı. Çocuk ile tecavüz sonucu dünyaya getirdiği bebek devlet korumasına alınırken, dayısı ile ağabeyi tutuklandı.

Siverek'in Kale Mahallesi'nde oturan A.B., geçen cumartesi gününün ilk saatlerinde rahatsızlanınca ailesi tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste muayene edilen A.B.'nin sancılandığı belirlenince hemen doğumhaneye alındı ve 14 yaşındaki çocuk, kız bebek dünyaya getirdi.

Doktorlar, çocuğunun doğum yaptığını bildirmesiyle hastaneye gelen polisler, psikolog nezaretinde çocuğun bilgisine başvurdu.

'AĞABEYİM VE DAYIM CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU'

A.B., kendisine ağabeyi M.B. ile dayısı M.İ.'nin cisnel istismarda bulunduğunu belirtip, yaşadıklarını tehdit edildiği için ailesine ya da başka kimseye anlatamadığını söyledi. Hamile kaldığını kısa süre önce öğrendiğini ve bol kıyafetler giyerek bu durumu gizlemeye çalıştığını anlatan A.B., çocuğun kimden olduğunu ise bilmediğini söyledi.

AĞABEY VE DAYI: KENDİSİ İSTEDİ 

Çocuğun ifadesinin ardından polis, şüpheli ağabey M.B. ile dayı M.A.'yı evlerinde gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüpheli ağabey sorgusunda; kız kardeşinin kendisini zorladığını iddia etti. 

Görme engelli olan dayı M.İ. de ifadesinde yeğeninin isteği üzerine ilişki yaşadıkları iddiasında bulundu. Her iki sanık da çocuk konusunda birbirlerini suçladı. 

DEVLET KORUMASINA ALINDI

Sorgulamalarının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan ağabey M.B. ile dayı M.İ., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çocuk yaşta A.B. ile tecavüz sonucu dünyayaya getirdiği bebek hastanedeki işlemlerinin ardından devlet koruması altına alındı. (Urfa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Köpeklerin çöp kamyonuna atıldığı görüntülere dair açıklama

SONRAKİ HABER

Pakistan'da iki mitingde bombalı saldırı: Ölü sayısı 132'ye çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...