13 Temmuz 2018 09:15

Levent Gültekin, Muharrem İnce'den özür diledi

Muharrem İnce'nin seçim gecesi alkol aldığı için ekran önüne çıkamadığını iddia eden Levent Gültekin, özür diledi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Medyascope'ta katıldığı programda "CHP'deki kaynaklarından teyit ettiği"ni söylediği iddiaya dayanarak "İnce'nin seçim gecesi alkol aldığı, sarhoş olduğu ve bu yüzden televizyon ekranlarına çıkamadığını" söyleyen Levent Gültekin birkaç saat içerisinde kendini tekzip ederek özür diledi. Parti içi çekişmelerin içinde kaldığını söyleyen Gültekin, Muharrem İnce ile de konuştuğunu "Böyle bir yanlışın içinde olmaktan utanç duyduğunu" söylediği aktardı.

12 Temmuz'da yayımlanan programdan saatler sonra Twitter hesabından açıklama yapan Gültekin, şu ifadeleri kullandı:

"24 Haziran akşamı İnce neredeydi?" sorusuna cevap olarak bana aktarılan, sanırım parti içi kişisel mücadelede kullanılan bilgiyi ispat etme durumum olmadığı için paylaşmamam gerekiyordu. Arayan muhatapların anlattığına bakılırsa tuhaf bir çekişmenin ortasında kalmışım."

"O geceki karanlık noktaların yarattığı umutsuzluğu dağıtayım derken paylaştığım bu gereksiz bilgiden dolayı herkesten özür dilerim. tekrar edeyim kaynağım sağlam olsa da esas olan muhatabın yaptığı açıklamadır."

"Niyetimiz iyi bir şey yapmak olsa bile bir şey yaparken yanlış yapıyoruz, hata ediyoruz, insanız hata insana ait bir şey. Bazen kendimize yakışmayacak söz ve davranışlarda bulunuyoruz. Niyetin iyi olması o yanlışları aklamıyor."

"Ne kadar dikkat etsek, ne kadar hassas davransak da farkında olmadan hata yapmaktan kurtulamıyoruz. Bir anlık düşüncesizlik büyük bir yanlışa neden oluyor."

"Soranlara son söz: Muharrem Bey ile konuştuk. Durumu anlattım. O da anlattı. Böyle bir yanlışın içinde olmaktan utanç duyduğumu söyleyip özür diledim. helalleştik ve konuyu kapattık."

Diken.com.tr'de köşe yazarlığı yapan Levent Gültekin, 24 Haziran seçimleri öncesi cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklamış ancak daha sonra adaylığını çekmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

MİT TIR'ları davasında dönemin Kriminal Daire Başkanı gözaltında

SONRAKİ HABER

İstinye Park AVM ve otel projesini kurtaran planlara onay

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...