Shakira konseri için uzun kuyruklar oluştu

Shakira’nın Vodafone Park’ta vereceği konser öncesi stadyum çevresinde uzun kuyruklar oluştu.

11 Temmuz 2018 15:12
Paylaş

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, saat 21.00'de Vodafone Park'ta konser verecek. Konser için Vodafone Park'a gelenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Öte yandan Kolombiyalı şarkıcı, konser için 16.00 sıralarında Tarabya'da konakladığı otelden ayrıldı. Otelden çocukları Sasha ve Milan ile çıkan ünlü şarkıcı, kendisini görmek için 5 gündür bekleyen fanı Nurcan Toptaş ile fotoğraf çektirdikten sonra tekne ile boğaza açıldı.

Shakira ve beraberindekileri taşıyan özel uçak, dün akşam saat 23.00 sıralarında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapmıştı. Shakira kendini karşılayan gazetecilere “Teşekkür ederim, görüşürüz” dedi.

KONSERİ NEDENİYLE BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPALI

Öte yandan konser nedeniyle bazı yollar da trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Vodafone Park'ta saat 21.00'de gerçekleşecek konser nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları şöyle açıkladı:
“Gümüşsuyu MKE önünden kapama yapılarak akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecek, Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikameti araç trafiğine kapatılacak, Mete Caddesi’nden Bedri KarafakioğluCaddesi istikametine akım verilmeyecek, Kadırgalar ışıklardan Kadırgalar Caddesi istikametine akım verilmeyecek, Dolmabahçe Tünel çıkışından kapama yapılarak akım stat arkasına gönderilemeyecek.”

Alternatif güzergahlar ise şöyle sıralandı:
“Teşvikiye Caddesi Süleyman Seba Caddesi istikameti, Mete Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yedikuyular,Taksim istikameti, Mecidiyeköy istikameti, Sıraselviler Caddesi, Mete Caddesi,Cumhuriyet Caddesi istikameti, Mete Caddesi’nden Cumhuriyet Caddesi istikametiTarlabaşı , Refik Saydam Caddesi istikameti, Meclis-i Mebusan Caddesi ve Barbaros Bulvarı istikameti, Piyalepaşa Bulvarı ve Hürriyettepe ışıklar istikameti” (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Romeo ve Juliet dans ediyor

SONRAKİ HABER

Gezi’ye katıldılar, Denizleri andılar; 15 yıl hapisleri isteniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...