04 Eylül 2012 08:45

Mübadele Sergisi Midilli’ye gidiyor

İDGSA 80 Grubu sanatçıları tarafından mübadillere ve zorunlu göç acısı yaşayan tüm insanlara adanan “Anılarını Peşlerinden Sürükleyenlere” isimli karma sergi, Sniparksi Platformu tarafından Midilli’ye davet edildi.15-19 Eylül tarihlerinde Midilli’nin merkezinde Dimotiko Tiyatrosunda açılacak olan sergi, g

Mübadele Sergisi Midilli’ye gidiyor
Paylaş

İDGSA 80 Grubu sanatçıları tarafından mübadillere ve zorunlu göç acısı yaşayan tüm insanlara adanan “Anılarını Peşlerinden Sürükleyenlere” isimli karma sergi, Sniparksi Platformu tarafından Midilli’ye davet edildi.
15-19 Eylül tarihlerinde Midilli’nin merkezinde Dimotiko Tiyatrosunda açılacak olan sergi, geçtiğimiz Haziran ayında da 76. Bergama Kermesinin konuğu olmuştu.
İDGSA 80 Derneği ve Sanatçıları, Ege’de birlikte var olma, iletişim ve barışın sürekliliği adına böyle bir sergiyi Midilli’ye taşımanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtiyorlar. Bu sergiyi ülke içinde ve dışında, davet aldıkları başka şehirlerde de açmayı hedefleyen İDGSA 80 Sergi Kurulu üyeleri, Midilli’den sonra 28 Eylül-3 Ekim tarihlerinde Muğla-Fethiye Mimarlar Odası’nın konuğu olarak sergiyi Fethiye’lilerle buluşturacaklar. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sosyal medyaya müdahale hazırlığı

SONRAKİ HABER

Bingöl'de patlama: 1 ölü, 2 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...