04 Eylül 2012 08:44

Enbe Orkestrası’yla müziğin her rengi Side’de!

BEHZAT Gerçeker şefliğindeki Enbe Orkestrası; 9 Eylül 2012, Pazar akşamı saat 21:30’da Side 12. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Side Apollon Tapınağı’nda vereceği konserde, sanatseverlere müziğin her rengini bir arada bulma şansını verecek.1993 yılında Behzat Gerçeker öncülüğünde kurulan Enb

Enbe Orkestrası’yla müziğin her rengi Side’de!
Paylaş

BEHZAT Gerçeker şefliğindeki Enbe Orkestrası; 9 Eylül 2012, Pazar akşamı saat 21:30’da Side 12. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Side Apollon Tapınağı’nda vereceği konserde, sanatseverlere müziğin her rengini bir arada bulma şansını verecek.
1993 yılında Behzat Gerçeker öncülüğünde kurulan Enbe Orkestrası, opera aryalarından napoliten ve hafif müziğe, ünlü müzikallerden yabancı ve Türkçe pop müziği repertuarıyla farklı kültürlerin müziğe yansımalarını bir arada sunuyor. Bu repertuar sayesinde Türkiye’den ve Dünya’dan önemli sanatçılarla bir araya gelen Enbe Orkestrası; 2008 yılında çıkardığı albümle, Türkiye’deki sanatseverlerin beğenisini toplayarak Altın Plak ödülüne layık görülerek farklı müzik kültürlerinin harmanlanmasının başarısını kanıtladı.
Kültür ve medeniyetin şehri Side’de, 12. Uluslararası Side Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alacak olan orkestra; farklı kültürleri içinde bulunduran bir şehre yakışır repertuarıyla 9 Eylül 2012, Pazar akşamı saat 21:30’da Apollon Tapınağı’nda, tanrıları kıskandıracak bir gecede sanatseverlerin karşısında olacak.
Bu yıl Side Belediyesi tarafından 12.’si düzenlenen, 2010 yılında Avrupa Festivaller Birliği’ne (EFA) kabul edilen Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali; 25 Ağustos – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında Side Antik Tiyatrosu ve Apollon Tapınağı’nda ücretsiz olarak düzenleniyor.
(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Yeşil Yol’un dev adamı yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Sosyal medyaya müdahale hazırlığı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...