05 Temmuz 2018 17:03

Bakan Yılmaz'dan idam açıklaması: Millet çizerse ilerleriz

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bir vatandaşın idama ilişkin 'Millet bize hangi rotayı çizerse, o rotada ilerleriz. Hiç merak etmeyin' dedi.

Fotoğraf: Atilla Memiş/DHA

Paylaş

Konya'nın Çeltik ilçesinde ziyaretlerde bulunan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a bir vatandaşın "Çocuk istismarcılarına idam istiyoruz" demesi üzerine "Millet bize hangi rotayı çizerse, o rotada ilerleriz. Hiç merak etmeyin" dedi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenecek olan 59'uncu Uluslararası Nasrettin Hoca Şenliği için kente gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz', ilk olarak Çeltik ilçesinde partililerle bir araya geldi. 24 Haziran seçimini değerlendiren Bakan Yılmaz, Avrupa'da hiçbir ülke de görülemeyecek bir katılımla seçim yapıldığını belirterek, "Bu aziz millet, yüzde 86 gibi bir katılımla Avrupa ülkelerinin hiçbirinde görülmeyecek bir katılım gösterdi. Bu da milletin demokrasiye olan tutkusunu, sevdasını, problemlerde çözümün demokraside olduğunu gösteriyor" dedi.

MİLLETİN ÇİZDİĞİ ROTADA İLERLERİZ

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz konuşmasının ardından salondan ayrıldığı sırada bir kişi "Çocuk istismarcılarına idam istiyoruz" diye bağırması üzerine Bakan Yılmaz, "Millet bize hangi rotayı çizerse, o rotada ilerleriz. Hiç merak etmeyin" diye konuştu. (Konya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Lice davası avukatından karar duruşmasına çağrı

SONRAKİ HABER

Hakkari'de 30 bölge girişe yasaklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...