05 Temmuz 2018 15:44
Son Güncellenme Tarihi: 05 Temmuz 2018 19:23

Oyuncu Oral Özer, Kadıköy’de barda darbedildi; mücadeleye çağırdı

Kadıköy'de bir barda kız arkadaşıyla birlikte darbedildiğini söyleyen Oyuncu Oral Özer, yaşananları sosyal medyada anlattı.

Fotoğraf: @oralozer/Twitter

Paylaş

Oyuncu Oral Özer, Kadıköy’de bir barda darbedildiğini duyurdu. Sosyal medyadan yaşananları anlatan Özer, yanında kız arkadaşının da bulunduğunu ve bira şişeleriyle kafasına, yüzüne darbe aldığını ifade ederek; kız arkadaşının da kolunun kırıldığını belirtti.

Özer'in olayla ilgili sosyal medya paylaşımları şu şekilde; 

BAR ÇEVRESİNDEKİ GÜVENLİK KAMERALARININ KAYITLARI

Olayın yaşandığı gece barın çevresindeki binalarda bulunan güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler kamuoyuyla paylaşıldı.

‘BAR TAM ANLAMIYLA TARANDI’

♦ “Sıkıntı olaydan bir saat kadar önce başladı. Biz kız arkadaşımla mekanın içindeydik ve bir arabadan atılan bardak sesini duyduk. Çalışanlar barın arkasından beyzbol sopalarını alıp arabanın peşinden gittiler. Sonrasında birinin dediğine göre arabadan silah göstermişler. Ve çalışanlar peşlerini bırakmış. Üç sularında kelimenin tam anlamıyla bar tarandı. Minimum on beş el ateş edildi. Biz doğal olarak masaların altına saklandık. Ses kesilip, şoku atlatınca barın önünde birinin yaralı yattığını gördük."

‘YANLIŞ KİŞİYE BAĞIRIYORSUNUZ’

♦ "Sonrasında arka masamızdan bir çocuk video çekmeye başladı. Yaralının yakını ve tahminimizce mekanla doğrudan bağlantılı olan baş saldırganım, bu çocuğun üzerine yürüyüp bağırmaya başladı. Ben de olayı sakinleştirmek adına “yanlış kişiye bağırıyorsunuz” dedim. Bu kadar."

♦ “Yanlış kişiye bağırıyorsunuz” bunun üzerine o ruh hastası hiçbir neden yokken ve hali hazırda barda maksimum bir dakika önce ateşli silahla yaralanmış iki insan varken, bana öldüresiye saldırdı. Yetmedi, iki kişi daha katıldı ona. O da yetmedi ellerine bira bardaklarını aldılar."

KAFASINA BİRA BARDAKLARIYLA DARBE ALMIŞ

♦ "Kafama o bardaklarla belki yirmi darbe aldım. Kız arkadaşıma da o bardaklarla vurdular (kolu alçıda). sonrasında, ben artık yere yığılınca bıraktılar. Ambulans bekledik bir süre, polisler geldi. Bizi dışarı çıkardıklarında adamlar yok olmuştu."

♦ "Bar çalışanlarına defalarca onların kim olduğunu sorduk. Yanıt alamadık. Hastaneye bizimle gelmelerini söyledik, geçiştirdiler. Açıkça adamları koruyup, kendilerini olaydan sıyırmaya çalıştılar."

♦ "Bugün öğlen on ikiye kadar hastanedeydim. Kafamda iki derin yarık, gözümün altında altı dikiş ve çenemde ameliyatlık bir kırık var. “Yanlış kişiye bağırıyorsunuz” dedim diye ve ben oyuncuyum."

♦ "Acilde ifadelerimizi verdik, şikayetçi olduk. Süreci takip edeceğiz ve saldırganların da işletmenin de gerekli cezayı almaları için elimizden geleni yapacağız fakat öyle şeyler oldu ki gece boyunca beni bunu yazmaya itti."

♦ "Birincisi çalışanların verdiği ifade: Dediklerine göre ben o hengamede düşüp kafamı bira fıçısına çarpmışım. İkincisi: mekanda kamera yok diyorlar. Üçüncüsü: memurlardan birinin bize saldırganları bulmalarının çok zor olduğunu ve bizim o mekana tekrar gidip kişiyi görürsek ihbar edebileceğimizi söylemesi.”

BİZİ İYİLİK DE SEVGİ DE KURTARMAYACAK, MÜCADELE KURTARACAK

Özer, yaşanan saldırıyı anlattığı paylaşımlarının ardından dayanışma ve boykot çağrısı yaparak, “Bizi iyilik de sevgi de kurtarmayacak arkadaşlar. Bizi mücadele kurtaracak. Bu goy goy isimli mekan filin alt mekanı. Sizi dayanışmaya ve boykota davet ediyorum. Geceye dair elinde görüntü olanlar ya da orada olup şahitlik vermek isteyenler bana ulaşırsa çok sevinirim” dedi. 

BAR SAHİPLERİNDEN AÇIKLAMA

Bar sahipleri olaya ilişkin kamuoyu bilgilendirmesinde bulundular. Olayın işletme önündeki trafik tartışmasından doğduğunu belirten işletmeciler, işletmeleriyle alakalı bir durumun söz konusu olmadığı açıklamasını yaptılar.

"Goygoy adlı işletmemizin sokağında gerçekleşen trafik tartışması sonucunda işletmemizle alakası olmayan üzücü bir olay cereyan etmiştir. Vuku bulan olaydan ötürü sosyal medyada yer alan haber ve yorumlar sonrasında açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.

İşletmemizin önünde gerçekleşen bir sarı taksi ve turuncu renkte bir aracın kaza yapması üzerine kendi aralarında meydana gelen kargaşa, etraftakilerin ve müşterilerimizin dikkatini çekmiştir. Müşterilerim durumu idrak etmeye çalışırken turuncu araçtaki alkollü şahıslardan gelen “ne bakıyorsunuz ulan” sözü ile aralarında önce sözlü, sonra fiziki kavga meydana gelmiştir. Bu raddede olaylar kızışmaya başlayarak turuncu araçta bulunan alkollü şahıslar, tartıştıkları müşterilerimizden Burcu Hanımı çekiştirmek suretiyle rızası olmadan araçlarına bindirmeye çalışmışlardır. Devamında araca bindirilmeye çalışılan Burcu Hanım ve arkadaşları ile turuncu araçtaki şahıslar arasında tekrar aralarında bir arbede yaşanmıştır. Bu esnada işletmemizin çalışanları olayı engellemek için araya girmeye çalıştıklarında saldırganlar araçlarını üzerimize sürerek bizi korkutmaya çalışıp uzaklaştılar. Araç uzaklaştıktan sonra, işletme çalışanlarımız ve alıkonulmaya çalışılan Burcu Hanımın arkadaşlarının gayretiyle kurtulan Burcu Hanım, 155’i arayarak ihbarda bulunmuştur.

Yaklaşık 30 dakika sonra, saldırganlar plakası olmayan beyaz renkli sedan bir araçla gelerek, araçtan inip tartıştıkları grubu hedef alarak silahlı saldırıda bulunmuşlardır. Yaşanan silahlı saldırı sonucunda Burcu Hanımın arkadaşı Emre isimli müşterimiz ve işletmecimiz silahla yaralanmıştır. Emre Bey yaralanmanın verdiği şokla ve can havliyle işletmemizin içine sığınmıştır. O esnada içeride bulunan sağlık görevlisi olan başka bir müşterimiz tarafından kendisine ilk müdahalesi yapılmıştır.

'MÜŞTERİMİZ ORAL ÖZER GÖRÜNTÜ ALMASI SONUCU DARP EDİLMİŞTİR'

İşletmemizde bulunan bir diğer müşterimiz Oral Özer yaşananları video ile kayda almaya çalışırken, içeride bulunan başka bir şahıs Oral Özer’i “ne çekiyorsun burada bunlar olurken” diyerek alkolün de etkisiyle ve başka işletmelerden gelen çalışanların da katılımıyla darp etmişlerdir.

'GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ'

Tüm bunlar neticesinde işletmemizle hiçbir alakası olmayan bu vahim olaydan ötürü başta Emre ve Oral Beyler olmak üzere bütün misafirlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletir ve sosyal medyada yer alan asılsız haberlerin dikkate alınmamasını ve yargıya intikal eden bu olay neticesinde suçluların da en kısa zamanda yakalanmasını ve adalete teslim edilmelerini temenni ederiz.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Suriyeli mülteciler AB yardımlarını hiç görmediklerini söyledi!

SONRAKİ HABER

3 banka borçlara karşılık Türk Telekom'u almak istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...