05 Temmuz 2018 10:23

MHP’li Semih Yalçın, Sözcü’ye tazminat ödeyecek

Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan, MHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın kendisine tazminata mahkum edildiğini duyurdu.

Logo

Paylaş

Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan, MHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın kendisine yönelik tehditleri nedeniyle 4 bin TL tazminata mahkum edildiğini duyurdu.

Turan, bugün yayınlanan yazısında, “Semih Yalçın cezayı çatır çatır ödeyecek ve ben bu para ile çevremdeki fakir fukarayı sevindireceğim” ifadelerini kullandı.

Turan şunları yazdı: “Bu tip insanlar eleştiriyi küfür zannettikleri için Semih Yalçın da benim hakkımda düşük seviyeli sözler sarf etmişti! Doğal olarak onu mahkemeye verdim. Milletvekili dokunulmazlığı olduğu için ceza davası açılamıyor. Hal böyle olunca, beni temsil eden Sözcü avukatları İsmail Yılmaz ve Zülbiye Şahin onun hakkında ‘Tazminat davası’ açtı. Sonuç ne mi oldu? İstanbul 22'nci Asliye Hukuk Mahkemesi âdil bir yargılama sonunda MHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ı 4000 (Dört bin) lira manevi tazminat ödemeye mahkûm etti.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada da MHP’nin seçim sonrasında verdiği gazete ilanına tepki gösteren gazetecileri ve basın meslek örgütlerini hedef göstermişti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Aygün Alüminyum’da 6 işçi daha işten atıldı

SONRAKİ HABER

Bülent Tezcan: Gündemimizde olağanüstü kurultay yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa