04 Temmuz 2018 13:01

Mehmet Türkmen’in üçüncü duruşması görülecek

Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Türkmen yarın hakim karşısına çıkıyor. Türkmen’in avukatları mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Fotoğraf: Mehmet Türkmen

Paylaş

Afrin operasyonu sırasında sosyal medyada yaptığı savaş karşıtı paylaşımlar nedeniyle, 28 Ocak tarihinde tutuklanan ve 78 gün cezaevinde kaldıktan sonra ev hapsi şartıyla tahliye edilen, Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Türkmen’in yarın üçüncü duruşması görülecek.

EV HAPSİ CEZASINDA

İki buçuk ay cezaevinde kaldıktan sonra ev hapsi şartıyla tahliye edilen Türkmen, 18 Nisan tarihinden bu yana ev hapsinde bulunuyor.

MAĞDURİYETİN SON BULMASI İSTENİYOR

Türkmen’in avukatları; müvekkillerinin, yöneticisi olduğu siyasi partinin görüşlerini açıkladığı için yargılandığını, bunun haksız bir yargılama olduğunu, işlemediği bir suçtan ötürü cezaevinde ve ev hapsinde geçirdiği sürenin 5 ayı aştığını belirterek, bu duruşmada bu mağduriyetin ve hukuksuzluğun son bulmasını beklediklerini söylediler.

Türkmen’in yargılandığı davanın üçüncü duruşması, Gaziantep Adliyesi 8. Ağır Ceza  Mahkemesinde, yarın saat 14.30 da görülecek. (Antep/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

EMEP GYK Üyesi Mustafa Taşkale’nin duruşması ertelendi

SONRAKİ HABER

'Çocuğunuza 'Öpsün, o senin teyzen' diye ısrar etmeyin'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...