Parasını alamadığı için vince çıkan işçi düşme tehlikesi geçirdi

Dolapdere'de paralarını alamadıkları için çalıştıkları rezidans inşaatındaki vince çıkan işçilerden biri rahatsızlanarak düşme tehlikesi geçirdi.

03 Temmuz 2018 13:56
Paylaş

Beyoğlu'da bir rezidans inşaatında çalışan 5 işçi, maaşlarını alamadıkları için 60 metre yükseklğindeki vince çıktı. Bu sırada vince çıkan işçilerden biri rahatsızlanarak düşme tehlikesi geçirdi. Rahatsızlanan ve düşme tehlikesi geçiren işçiyi son anda arkadaşları tuttu. Yaklaşık 2 buçuk saat vincin tepesinde kalan işçiler ücretlerinin ödeneceği sözünün verilmesinin ardından aşağı indi.

Olay, Dolapdere Hacıahmet Mahallesi Pir Hüsamettin Sokak'ta saat 15.00 sıralarında meydana geldi. 5 işçi, maaşlarını alamadıkları için çalıştıkları rezidans inşaatında bulunan 60 metre yüksekliğindeki vince çıktı. Paralarını alana kadar vinçten inmeyeceklerini söyleyen işçilerden biri kısa süreli bir baygınlık geçirdi. Yere düşme tehlikesi yaşayan işçiyi arkadaşları son anda tuttu.

İnşaat firması yetkililerince defalarca aranmalarına rağmen kararlarından dönmeyen işçilerden ikisi, vincin ucuna kadar giderek bir süre orada oturdular. İnşaat alanına gelen firma sahibi, cep telefonu vasıtasıyla işçilerle görüntülü konuştu. Firma sahibinin, ücretlerinin ödeneceği sözünü vermesi üzerine işçiler 2 buçuk saatin ardından aşağı indi. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Hakkari’deki seçim sonuçlarına itiraz

SONRAKİ HABER

Aysel Tuğluk ve Sabahat Tuncel'in duruşması ertelendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...