02 Temmuz 2018 17:48

Name Öztürk cezaevinden mektup yazdı, kadınlara seslendi

Evliliği boyunca Kazım Aydemir’in şiddetine, cinsel saldırılarına uğrayan ve ölmemek için öldürmek zorunda kalan Name Öztürk cezaevinden mektup yazdı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Kendisine silah doğrultarak öldürmeye çalışan eski eşi Kazım Aydemir'i ölmemek için öldüren Namme Öztürk, cezaevinden mektup yazdı. Evliliği boyunca Kazım Aydemir’in şiddetine ve cinsel saldırılarına uğrayan, boşanmasına rağmen hâlâ şiddete maruz kalan ve ölmemek için öldüren Namme Öztürk, cezaevinden kadınlara seslendi.

Yargılandığı davanın 8. duruşması yarın (3 Temmuz Salı), Anadolu Adliyesi 4. Ağır Ceza Mahkemesinde saat 11:15'te başlayacak olan Namme Öztürk, ekmekvegul.net'te yayınlanan mektubu aracılığıyla kadınlara seslendi:

Tüm evliliğim boyunca hatta boşandıktan sonra dahi bana hep şiddet uyguladı. Bitmek bilmeyen dayaklarını nasıl anlatayım, yaşadıklarımı nasıl anlatayım? Kollarım mosmor gezdim, kayınpederim dahil tüm konu komşu biliyordu beni nasıl dövdüğünü. Avukatlarıma bile anlatamadığım daha o kadar çok şey var ki! Tüm bunları yaşamak benim suçum mu? Belinde silahla gezip sürekli beni tehdit eden, döven bir adam. Hakaretler, aşağılamalar daha neler neler...

Polise gidersin “Bir de biz konuşalım kocanla” derler, sonra şiddet daha da artar. Polis bile bitiremedi onun şiddetini. Aileler sahip çıkmaz, kurumlar sahip çıkmaz, iki çocuğun geleceğini tek başıma düşünürüm. Çocuklar olmasaydı, araya girmeseydi o beni çoktan öldürmüştü. Yine de oğlum “Babam dışarıda kalmasın anne, ne olur” dediği için aldım eve. Bir de rezalet çıkarır, bağırır çağırır, daha çok döver, tehdit eder diye. Yaptıklarının hangi birini anlatayım. Defalarca aldattığını mı, yengelerime göz diktiğini mi, telefonundaki fotoğrafları zorla bana gösterdiğini mi... Bana yapılanları anlatmaya ben utanıyorum. Siz anlayın işte...

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD Ankara Maslahatgüzarı: YPG yeni duruma göre işbirliği yapacak

SONRAKİ HABER

Kadınlar tuvaletine gizli kamera koyan şahıslar tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa