03 Eylül 2012 10:12

Deva İlaç’ta hırsızlık olayları

1958 yılından beri ilaç sektöründe faaliyet sürdüren Deva İlaç Fabrikasında işçiler son aylarda tedirgin. Tedirgin olmalarının nedeni ise fabrikada sık sık hırsızlık olaylarının yaşanması. Sıkça yaşanan olaylara akıl erdiremediklerini söyleyen işçiler, yaşanan olaylara bir an evvel tedbir alınmasını istiyor.F

Deva İlaç’ta hırsızlık olayları
Paylaş

1958 yılından beri ilaç sektöründe faaliyet sürdüren Deva İlaç Fabrikasında işçiler son aylarda tedirgin. Tedirgin olmalarının nedeni ise fabrikada sık sık hırsızlık olaylarının yaşanması. Sıkça yaşanan olaylara akıl erdiremediklerini söyleyen işçiler, yaşanan olaylara bir an evvel tedbir alınmasını istiyor.
Fabrikada son hırsızlık olayı şöyle gelişmiş; bütün güvenlik tedbirlerini aşan ve soyunma dolaplarından 59 TF 763 plakalı Ergin Erdoğan adına kayıtlı aracın anahtarlarını alan bir kişi fabrikanın otoparkına inerek güvenlik görevlilerinin gözü önünde aracı otoparktan çıkarmış.
Fabrikaya giriş çıkışların denetimli olmasına rağmen bu kadar kolay hırsızlık olayının yaşanması ise akıllara birçok soru işareti getiriyor. Yaşanan olaylardan bazıları işe şöyle; yine soyunma dolaplarına girilerek Sevgin Kurdalı adlı bir işçinin cep telefonu ve bir miktar parası çalınmış, taşeron firmada çalışan bir başka işçinin ise yine aynı şekilde parası dolap kilidi kırılarak çalınmış.
Yaşanan olaylarla ilgili gerekli şikayetlerde bulunan işçiler korkudan artık soyunma dolaplarına bir şey koyamaz hale geldiklerini belirtiyor. Bu kadar rahat ve kolayca hırsızlık yapılmasının iyi irdelenmesini isteyen işçiler, “Burası ilaç üretimi yapan bir fabrika ve bugün bizlerin dolaplarına kolayca girenler yarın üretim içerisinde de rahatlıkla hırsızlık yapabilir” dedi.
(İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Barışa çığlık yandaş medyada

SONRAKİ HABER

Başbakan ne söylediyse yanlış çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...