29 Haziran 2018 19:50

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcısı Guti oldu

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığına Real Madrid U19 Takımı'nı çalıştıran ve bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Guti Hernandez getirildi.

Fotoğraf:  Biser Todorov/Wikimedia Commons (CC-BY-SA 3.0)

Paylaş

Beşiktaş'ta yeni yardımcı antrenör belli oldu. BeIN Sports' un verdiği bilgiye göre İspanyol teknik adam Guti Hernandez, Şenol Güneş'in yeni yardımcısı oldu. Guti son olarak Real Madrid U19 Takımı'nı çalıştırmıştı.

2010-2011 sezonunun başında Real Madrid'den Beşiktaş'a transfer olan Guti Hernandez, bu sezonda Beşiktaş forması ile 37 maçta 11 gol ve 14 asist üreterek, siyah beyazlı taraftarların gönlünde taht kurmayı başarmıştı.

Geçtiğimiz sezon Real Madrid'in U19 takımını çalıştıran Guti, yeni sözleşme teklifini reddetti ve Beşiktaş ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Şenol Güneş'in sözleşmesinin gelecek sezon sonu bitecek olması nedeniyle Beşiktaş, önlemini şimdiden aldı

Siyah Beyazlı ekibin Guti ile 1 yıllık sözleşme yapmasının amacı 2019-2020 sezonunda İspanyol teknik adamı takımın başına getirmek. Guti'nin de bu teklife sıcak baktığı ve Real Madrid'in altyapısını bu yüzden reddettiği öğrenildi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Aydın'da MHP'nin seçim sonuçlarına itirazı reddedildi

SONRAKİ HABER

7 gündür kayıp olan Eylül'ün cansız bedenine ulaşıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...