23 Haziran 2018 20:12

24 Haziran seçimlerini Evrensel WebTV canlı yayınıyla takip edin

24 Haziran seçimlerinin il il anlık sonuçları analizler, yorumlar ve canlı bağlantılarla saat 17:30'dan itibaren Evrensel WebTV canlı yayınında olacak

Görsel: Evrensel WebTV

Paylaş

İllerden dakika dakika seçim sonuçları, önemli merkezlerden canlı bağlantılar, stüdyo ve alanlardan en güvenilir seçim sonuçları, sonuçlara dair analizler, bu akşam saat 17:30'dan itibaren canlı yayınla Evrensel WebTV'de olacak.

Zeliş Irmak ve Sevda Karaca'nın sunacağı seçim özel yayınında Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat, Haber Müdürü Ercüment Akdeniz, Ekonomi Editörü Bülent Falakaoğlu, Gazeteci Yazar İskender Bayhan, Tarihçi Yazar Erdoğan Aydın, ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan ve DİSK Gıda-İş Genel Başkanı Seyit Aslan yorum ve analizleriyle Evrensel WebTV stüdyosunda olacak.

Ayrıca siyasi parti merkezleri, seçim takip merkezleri ve seçim kurullarından canlı bağlantılarla seçimin nabzının tutulacağı yayında Ankara, İstanbul, İzmir ve Diyarbakır başta olmak üzere pek çok ilden yapılacak bağlantılarla sonuçlar değerlendirilecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Partilerin 24 Haziran bayrak ve afişleri toplanmaya başladı

SONRAKİ HABER

Artı TV'den iddialı Seçim Özel yayını

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...