22 Haziran 2018 15:33
Son Güncellenme Tarihi: 22 Haziran 2018 20:43

Demirtaş, Twitter'da 'ketıl sohbeti' düzenledi

Tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş, Twitter’da sohbet etkinliği düzenliyor: Biz tutuklandığımızda buzdolabı henüz icat edilmemişti.

Görsel: @hdpdemirtas/Twitter

Paylaş

HDP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş, Twitter’da sohbet etkinliği düzenliyor.

#DemirtaşKetılSohbeti etiketiyle düzenlenen etkinlikte, Anadolu Ajansı’nın (AA) seçim sonuçlarını yayınladığına yönelik iddialara ilişkin bir soruyu yanıtlayan Demirtaş, “Sandık başlarında ve seçim kurullarında sayım esnasında oylara sahip çıkılırsa paniğe ve kaygıya gerek kalmaz. Bu tedbirlerin alındığına inanıyorum. Siz de sandığınıza ve oyunuza sahip çıkın yeter” ifadelerini kullandı.

Bir kullanıcının, "Siz yokken devir çok değişti. Evinde buzdolabı olan kendini zengin olarak addetiyor. Kız istemelerinde meslek yerine buzdolabı markası soruluyor. Sizin içeride refah seviyeniz nasıl buzdolabı var mı buzdolabı?" paylaşımına "Biz tutuklandığımızda buzdolabı henüz icat edilmemişti. Bu yüzden nasıl bir şeydir bilmiyoruz. Erdoğan diye biri icat etmiş sanırım, ama henüz cezaevlerine verilmedi. Çok şanslısınız, ne diyeyim. Selamlar" diye cevap verdi.

(HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Patates ve soğan uyarısı: Çözüm ithalat olursa üretim azalır

SONRAKİ HABER

‘Kadın’ AKP’nin gündeminde değil!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...