01 Eylül 2012 15:01

Gazetemizin Diyarbakır muhabirine polis tehdidi

1 Eylül Dünya Barış Günü için Diyarbakır’da gerçekleştirilen mitingi izlemek isteyen gazetemizin Diyarbakır muhabiri Faruk Ayyıldız sivil polislerce tehdit edildi.

Paylaş

Diyarbakır’da gerçekleştirilen mitingi izlemek isteyen gazetemizin Diyarbakır muhabiri Faruk Ayyıldız sivil polislerce tehdit edildi.

Mitingden görüntü alabilmek için kontrol noktasının dışına çıkan Ayyıldız tekrar miting alanına girmek isteyince polislerin engellemesi ile karşılaştı.

Kontrol noktasında gazetecilere üst araması yapılmamasına rağmen muhabirimiz Evrensel gazetesi, Hayat Televizyonu çalışanı olduğunu söyleyince çantası aranmak istendi.

Duruma tepki gösteren ve gazetecilerin üzerinin aranmadığını söyleyen Ayyıldız, polislerin, “Siz de teröre destek veriyorsunuz. O yayınların çalışanıysan çantanı açmadan geçemezsin” sözleriyle karşılaştı.

Polisin bu sözlerine tepki gösteren Ayyıldız, gazetecilik yaptıklarını söyledi. Polislerin “Sizi de biliyoruz ve yakından takip ediyoruz. Teröre destek vermekten vazgeçin ve kendinize dikkat edin” şeklinde tehdit ettiği Ayyıldız, tartışmanın ardından miting alanına girebildi. (Diyarbakır/EVRENSEL)

 
ÖNCEKİ HABER

Yeni bir karmaşanın başındayız

SONRAKİ HABER

Bu dava yeni başladı peşini bırakmayacağız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...