20 Haziran 2018 07:17

Sergen Yalçın'la yollarını ayıran Konyaspor, Rıza Çalımbay'la anlaştı

Atiker Konyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın ve yardımcıları ile yolları ayırdı. Göreve teknik direktör Rıza Çalımbay'ı getirdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Atiker Konyaspor Kulübü, 6 Mart 2018 tarihinde göreve getirilen teknik direktör Sergen Yalçın ve yardımcıları ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

"Teşekkürler Sergen Yalçın" başlığıyla yayınlanan haberde kulüp şu ifadeleri kullandı;

"Atiker Konyaspor'umuzda 6 Mart 2018 tarihinden itibaren görev yapmaya başlayan Teknik Direktör Sayın Sergen Yalçın bu süre içinde yardımcılarıyla birlikte kulübümüze büyük katkı sağlamış camiamızın sevgisini kazanmıştır. 

Başta Sayın hocamız Sergen Yalçın olmak üzere, çok kıymetli ekip arkadaşları Murat Şahin, Çağdaş Atan, Murat Kaytaz, Levent Açıl ve Gürsoy Yalçın'a bugüne kadar Atiker Konyaspor'umuza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz."

KONYASPOR'DA RIZA ÇALIMBAY DÖNEMİ

Atiker Konyaspor'un 2'nci Başkanı Selçuk Aksoy da, Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay ile 2 yıllığına anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Teknik direktör arayışında olan Atiker Konyaspor,  en son Trabzonspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay ile  görüşerek prensip anlaşmasına vardı. Atiker Konyaspor 2'nci Başkanı Selçuk Aksoy, ''Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardık. Hocamızı cuma gününe kadar şehre getirerek sözleşmemizi imzalayacağız. Camiamıza hayırlı olsun" dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

HDP'li sandık görevlilerine ev baskını: Çok sayıda gözaltı var

SONRAKİ HABER

Gürkan: Acı reçeteyi kabul etmeyeceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...