01 Eylül 2012 09:48

Sardunya, Sardalya ve Bizim Sokak

EĞİTİM ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) Kırıkkale Şubesi tarafından 1997’de yapılan Çocuk Öykü Yarışması’nın ikincisi bu yıl düzenlendi. Yarışmada, Pelin Güneş’in “Sardunya, Sardalya ve Bizim Sokak” adlı öyküsü, birinci oldu. Dereceye giren eserler, Gülten Dayıoğlu, Gülsü

Sardunya, Sardalya ve Bizim Sokak
Paylaş

EĞİTİM ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) Kırıkkale Şubesi tarafından 1997’de yapılan Çocuk Öykü Yarışması’nın ikincisi bu yıl düzenlendi. Yarışmada, Pelin Güneş’in “Sardunya, Sardalya ve Bizim Sokak” adlı öyküsü, birinci oldu. Dereceye giren eserler, Gülten Dayıoğlu, Gülsüm Cengiz, Muzaffer İzgü’nün aralarında olduğu önemli yazarlardan oluşan bir jüri tarafından belirlendi.

Bu yılki yarışmada, 39 yazarın eserleri yer aldı. Eğitim Sen Genel Başkanı Ünsal Yıldız, Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin ve Eğitim Sen Genel Eğitim Sekreteri Betül Korkut, yarışmada dereceye giren eserleri genel merkezde düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu. Buna göre, ödüle layık görülen birinci eser, Pelin Güneş’e ait “Sardunya, Sardalya ve Bizim Sokak”, ikinci eser Sevim Sezgin’in Bakla Böceği, üçüncü eser ise Serdar Şen’in “Umudun Peşinden Giden Sincap” oldu. Eserlerin Eğitim Sen tarafından tıpkı 1997’de olduğu gibi kitaplaştırılması bekleniyor. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Balıkçılar Sakarya’da denize açıldı

SONRAKİ HABER

Eğitimciler Başbakanın açıklamalarına tepkili

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa