01 Eylül 2012 07:31

Sarp Maden cazseverlerle buluştu

9. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Gümüşlük Caz Günlerinde iki gün ardı ardına sahne almak için Gümüşlük’e gelen Sarp Maden Grubu tarihi mekan Eklisia’nın terasında cazseverlerle buluştu. Sarp Maden’e piyanoyla Serkan Özyılmaz, saksafonla

Sarp Maden cazseverlerle buluştu
Paylaş

9. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Gümüşlük Caz Günlerinde iki gün ardı ardına sahne almak için Gümüşlük’e gelen Sarp Maden Grubu tarihi mekan Eklisia’nın terasında cazseverlerle buluştu. Sarp Maden’e piyanoyla Serkan Özyılmaz, saksafonla Engin Recepoğulları, kontrbasla Matthew Hall ve davulla Derin Bayhan eşlik etti.
Gümüşlük’te düzenlenen, bir solo konser ve 4 grubun katıldığı ve toplam 8 konserin gerçekleştiği caz günlerindeki konserleri bu yıl geniş bir cazsever kitlesi izledi. Bayram dolayısıyla da oldukça dolu geçen konserler için Bodrum’a tatile gelen caz hayranları bu yıl da Eklisia’nın bahçesini doldurdu. Geçtiğimiz akşam hayranlarının karşısına çıkan Sarp Maden ise gitar tekniğiyle ve grup üyeleri de jam sessionlarıyla dikkat çekti. Sarp Maden Grubu, Eklisia’daki gecede özgün eserlere ve kendi bestelerine yer verirken izleyicilerden büyük alkış aldı.
9. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali’nin kapanış konseri ise 7 Eylül Cuma akşamı saat 21.30’da Piyanist Gülsin Onay tarafından verilecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sabahattin Ali belgeseli çekildi

SONRAKİ HABER

Ayvalık’ta sanat günleri başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...