TRT Flormar işçilerini görmedi

Gebze'de Flormar direnişini izlemeye giden TRT'ye tepki gösterildi: Bizim vergilerimizle ayakta duran TRT şu anda kamerasını bile açamıyor.

07 Haziran 2018 13:54
Son Güncellenme Tarihi: 07 Haziran 2018 15:31
Paylaş

TRT, sendika hakkı için direnen Flormar işçilerinin yanı başına geldi ama kamera açılmadı.

Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek’in ziyareti vesilesiyle Flormar işçilerinin yanına gelen TRT ekibine işçiler tepki gösterdi. Burada konuşan Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, “Bizim vergilerimizle ayakta duran TRT şu anda kamerasını bile açamıyor” dedi. TRT çalışanları ise “Açmak için geldik” dedi.

Akyüz şöyle devam etti: “Açın o zaman. Burada sadece emek mücadelesi yok. Burada bir onur, insanlık mücadelesi var. Burada kadınlara yönelik işlenen suçlar var. İki kişi şurada kavga etsin, haber yaparsınız. 120 tane insanın ekmeğine kan doğrandı bunu haber yapmıyorsunuz. Bırakın bu taraf tutmayı. Bu ülkenin televizyonu olun. Birilerinin değil, bu ülkenin vatandaşı olun. Diğer kanallara hadi özel sektör dersiniz. Ama sen benim devletimin kanalısın. Burada her gün bir bayram havası yaşanıyor. 24. günü ama birinci gün gibi geçiyor. Biz bu insanlarla başaramazsak o zaman vay Türkiye’nin haline.” (Gebze/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

ODTÜ'de işçilerle seçimi konuştuk: AKP ağırlıklı Meclise hayır

SONRAKİ HABER

Demirtaş’tan çay yanıtı: Hele bu sene de toplayun, Zaten AKP gideyi...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...