31 Ağustos 2012 08:32

İSO ikinci 500’ü açıkladı

İSTANBUL Sanayi Odası’nın (İSO) hazırladığı, “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması” sonuçlarına göre, 2011 yılında satış vergileri hariç net üretimden satışlarda Cam Elyaf 159.6 milyon TL ile ikinci, Hema TRW Otomotiv 159.4 milyon TL ile üçüncü sırada yer aldı. İlk sı

İSO ikinci 500’ü açıkladı
Paylaş

İSTANBUL Sanayi Odası’nın (İSO) hazırladığı, “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması” sonuçlarına göre, 2011 yılında satış vergileri hariç net üretimden satışlarda Cam Elyaf 159.6 milyon TL ile ikinci, Hema TRW Otomotiv 159.4 milyon TL ile üçüncü sırada yer aldı. İlk sırada yer alan firma ise adını ve üretimden satış rakamlarını gizli tuttu.
1- İsmi açıklanmadı (İstanbul) 2- Cam Elyaf Sanayii A.Ş. (İstanbul)
3- Hema TRW Otomotiv Direksiyon Sistemleri A.Ş. (Çerkezköy) 4- Akın Tekstil A.Ş. (İstanbul) 5- Aroma Bursa Meyve Suları ve Gıda Sanayii A.Ş. (Bursa) 6- Sun Chemical Matbaa Mürekkepleri ve Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. (Ege Bölgesi)
7- Exper Bilgisayar Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. (İstanbul) 8- İsmi açıklanmadı (İstanbul) 9-    55 YATAŞ Yatak ve Yorgan San. Tic. A.Ş (Kayseri) 10-    Söğütsen Seramik San. İnş. Mad. İth. İhr. A.Ş. (Bilecik)
(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Artık kimsenin ölmesini istemiyoruz

SONRAKİ HABER

‘Nilüfer Çayı zehir akıyor’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...