04 Haziran 2018 07:27
Son Güncellenme Tarihi: 04 Haziran 2018 11:51

MESAM’da yönetim Arif Sağ başkanlığında devam edecek

Genel kuruldan zaferle çıkan Arif Sağ ve ekibi ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Arif Sağ başkan Cahit Berkay başkan yardımcısı seçildi.

MESAM basın bülteni

Paylaş

Kayyım atandıktan sonra yapılan genel kuruldan zaferle çıkan Arif Sağ ve ekibi ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Görev dağılımının yapıldığı toplantıda Arif Sağ başkan, Cahit Berkay başkan yardımcısı ve Metin Karataş sayman olarak seçildi.

Toplantının ardından MESAM Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, “MESAM genel kurulu bu gün bizleri bu göreve tekrar seçerken aynı zamanda son 2 yıllık dönemde yaptığımız tüm iş ve işlemleri de ibra etmiştir. Genel kurulun iradesi bu şekilde tecelli ettikten sonra, MESAM yönetim kurulu olarak kırgınlıkları, küskünlükleri geride bırakarak tüm MESAM üyelerini kucaklayan bir yönetim anlayışı uygulayacağımızı, geçmişte bizlere karşı yapılan hukuksuzluklara karşı yargı önünde her türlü hakkımızı kullanmakla birlikte, hiç kimse ile kişisel bir problemimiz olmadığının bilinmesini istiyoruz” denildi.

Şeffaflık ilkesi doğrultusunda merak edilen her konuda yönetim kurulu tarafından istenilen bilginin verileceği vurgulanan açılamada “Yola çıkarken sevgi kazanacak dedik. Sevgi kazandı. Bundan sonra geçmişle uğraşarak vakit kaybetmek yerine aldığımız görevin sorumluluğunun farkında bir ekip olarak Türkiye’deki telif barışı ve üyelerimizin hakları için omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

Arif Sağ ve ekibi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından görevden alınmış yerlerine Coşkun Sabah'ın başını çektiği bir kayyım yönetimi atanmıştı. Arif Sağ ve ekibi genel kurula bir gün kala, üyelikleri iptal edilerek ihraç edildi ancak genel kurulda divana seçilen üyeler kayyımın attığı üyelerin geri alınabilmesi yönünde yönerge verdi. Yönerge yüzde 62 oyla kabul edildi ve ihraç edilen üyeler genel kurula geri döndü.

Coşkun Sabah ve ekibinin genel kurulu terk ettiği seçimlerde Arif Sağ ve ekibi seçildi. Seçimlerde Arif Sağ 328, Cahit Berkay 366 oy alarak seçimden galip ayrıldılar. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bayhan: Ekonominin düze çıkmasının tek yolu tekellere dur demek

SONRAKİ HABER

Seçim Günlüğü (4 Haziran 2018)-Parlamenter sisteme geçiş nasıl olacak?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...