31 Ağustos 2012 08:13

Polis 22 yaşındaki genci öldürdü

Polis kurşunu bir can daha aldı. 22 yaşındaki Cem Aygün polis kurşunuyla öldürüldü. Sabah saat 11.30’da öldürülen Aygün’ün babasına akşam saatlerinde haber verildi.Keçiören İncirli’de 22 yaşındaki Cem Aygün polisler tarafından öldürüldü. 13 aylık adli bir suçtan dolay

Polis 22 yaşındaki genci öldürdü
Paylaş

Keçiören İncirli’de 22 yaşındaki Cem Aygün polisler tarafından öldürüldü. 13 aylık adli bir suçtan dolayı cezası olan Aygün, 3. yargı paketi kapsamında denetimli serbestlikle bırakıldı. Şartlı serbest bırakılırken Keçiören Güçsüzler Yurdunda görev verildi. Her akşam karakola gidip imza veren Aygün, bu sabah 11.30’da polisler tarafından öldürüldü. Cem Aygün’ün vurulduğu arabada 2 kadının olduğu, kadınlardan birinin şu anda ağır yaralı ve komada, diğerinin de savcılıkta olduğu öğrenildi.

Sabah 11.30’da hayatını kaybeden Cem’in ailesine akşam saat 19.30’da haber verilmesi dikkat çekti. Baba Celal Aygün saat 19.30’da önce Keçiören Polis Karakoluna götürüldü. Oradan kendisine herhangi bir bilgi verilmeden Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürülen baba Aygün’e sadece “Başın sağolsun” denildi. Aygün’ün “Dur” ihtarına uymadığı gerekçesiyle öldürüldüğü söyleniyor. Ancak nerede ve nasıl vurulduğu ailesine dahi açıklanmıyor. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Parçalanan ailelerde psikoloji kalmadı

SONRAKİ HABER

Barış için bu gidişe dur denmeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...