02 Haziran 2018 09:24

Demirtaş'tan Erdoğan'a: Benim burada elim kolum bağlı

HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.

Fotoğraf: MA

Paylaş

HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, twitter hesabından kendisine yönelik eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

"Her gün meydanlarda, televizyonlarda bana iftira atmaya devam ediyorsun," diyen Demirtaş, "Benim burada elim kolum bağlı. Yine de arkamdan konuşmaya devam ediyorsun. Ama halkın da eli kolu bağlı mı sanıyorsun? Hak ettiğin cevabı sana 24 Haziran'da, sandıkta verecekler." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Selahattin Demirtaş'ı hedef aldı: İçeride olan kişi tutmuş cumhurbaşkanlığına aday oluyor, hangi yüzle aday oluyorsun?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerine ilişkin, "Kamuoyu araştırmalarında herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Birinci turda biteceği burada çok açık, net görünüyor. Şahsım üzerinde halkımın ciddi bir ittifakı var ve parlamentonun oluşumunda da hamdolsun diğer partilere mukayese edilemeyecek derecede orada da önemli bir fark söz konusu." dedi. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Değinmeler: Kara göründü

SONRAKİ HABER

Eskişehir’de ibre ‘Millet İttifakı’ndan yana

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...