31 Mayıs 2018 20:52

Albayrak aktardı: Cumhurbaşkanımız Ay'a yol yapacağım dese, inanırız

Bakan Albayrak AKP’li bir seçmenin 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım dese inanacağını' aktardı.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AKP’li bir seçmenin "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım dese inanacağını" söylediğini aktardı.

Kocaeli'de sondaj gemisinin denize indirilişi için yapılan törende konuşan Albayrak, "Sondaj gemimize güçlü mirasımızı yaşatması ve yeni dönemi başlatması için 'Fatih' ismini koyduk" açıklamasını yaptı.

"Birileri konuşuyor. Birileri de yapıyor. Türkiye'de AK Parti olarak biz hep yapan tarafında olduk" diyen Albayrak, AKP’li bir seçmenin sözlerini aktardı:

"Geçenlerde seçmen vatandaşlarımızla konuşurken, biri dedi ki, "Valla AK Parti'ye o kadar güveniyoruz ki Sayın Bakanım, Cumhurbaşkanımız çıksa, 'şuradan Ay'a kadar 4 şeritli yol yapacağım dese, vallahi inanırız'. Yani AK Parti çıtayı öyle bir noktaya koydu ki, icraat ve hayata geçirme noktasında böyle bir teveccühe mazhar olmuş." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yunanistan’da gözaltına alınan CHP’liler serbest bırakıldı

SONRAKİ HABER

Antep'te seçimin nabzı: İşçiler umutsuzlukla patlama arasında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...