28 Mayıs 2018 08:32
Son Güncellenme Tarihi: 28 Mayıs 2018 09:15

Meteoroloji'den Ankara dahil 8 il için kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara, Denizli, Çorum, Amasya, Tokat, Karabük, Kastamonu ve Çankırı için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ankara’da saat 14.00 ile 20.00 arası yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiği duyurularak, vatandaşların tedbirli olması istendi.

Açıklama şöyle:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Ankara’da yerel olarak kuvvetli (21-50kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

7 İL İÇİN DAHA UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli, Çorum, Amasya, Tokat, Karabük, Kastamonu ve Çankırı çevrelerinde de öğle saatlerinden itibaren saat 20.00'ye kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiğini bildirdi.

Bu illerde yaşayanların, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Solingen Katliamı 25. yılında da unutulmadı

SONRAKİ HABER

KESK: Cumhur İttifakına oy yok!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...