24 Mayıs 2018 07:40

Bülent Tezcan ve Tuncay Özkan, yumruklaştıkları iddialarını reddetti

CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Tuncay Özkan, milletvekili aday listesi nedeniyle yumruklaştıkları iddialarını reddetti.

Fotoğraflar: DHA

Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Tuncay Özkan, milletvekili aday listesi nedeniyle yumruklaştıkları yönünde çıkan haberleri ortak açıklama ile yalanladı

CHP Basın Birimi'nden, Tezcan ve Özkan adına yapılan ortak açıklamada, çıkan haberlerin "yalan ve iftira"dan ibaret olduğu belirtildi. 

Haberi kınadıklarını belirten Özkan ve Tezcan açıklamalarında, "Hiç yaşanmamış bir olayın gerçekmiş gibi sunulması yalandan öte bir şey değildir. Medyadaki bu yandaş ve yalancı yapıya artık bir 'yeter' demek gerekiyor. Palavranın, iftiranın, itibar cellatlığının ve yalakalığın adı gazetecilik değildir. Bu yapılardan hukuk önünde hesap sorulacak, gerekli yasal başvurular yapılacaktır" ifadesini kullandı. 

Söz konusu haberlerde Tuncay Özkan'ın, İzmir yerine İstanbul'dan aday yapılmasına tepki göstererek Bülent Tezcan ile tartıştığı ve yumruklaştığı iddia edilmişti. (AA)

ÖNCEKİ HABER

Seçim Günlüğü (24 Mayıs 2018)

SONRAKİ HABER

Delphi İzmir kapanıyor mu?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...