24 Mayıs 2018 06:34

İbrahim Tatlıses: Mesele Cumhurbaşkanımın yanında olduğumu göstermek

Türkücü İbrahim Tatlıses, sıralamayı beğenmediği için aday olmadığı yönündeki iddiaları reddetti: Partimin her kararına saygılıyım.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

AKP İzmir milletvekili aday adayı olan türkücü İbrahim Tatlıses, milletvekili aday listesine giremedi. Listede 7'nci sıradan gösterildiği için adaylığı kabul etmediği öne süren Tatlıses, "Partimin her kararına saygılıyım. 10 kere aday olsam, mesele makam veya güç değil, mesele gönül verdiğim sayın CumhurBAŞKANIMIN, partimin yanında olduğumu göstermektir" dedi.

AKP İzmir milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses, miletvekili aday listesinde 7'nci sırayı kabul etmediği ileri sürüldü. Tatlıses, iddialara Instagram hesabı üzerinden açıklama yaparak yanıt verdi. "Böyle aslı astarı olmayan haberler nereden çıkar, anlamış değilim" diye yazan Tatlıses, bu haberi ve ithamları asla kabul etmediklerini belirterek, şunları paylaştı:

"Ben gönül verdiğim partimin her kararına saygılıyım. 7 de olsa, hiç olmasa da benim boynum kıldan ince. Sanırım bunu artık anlamış olmalısınız. Bana YÜCE ALLAH tarafından verilen yetenek ile makamların büyüğü bahşedilmiş zaten çok şükür. 10 kere aday olsam, mesele makam veya güç değil, mesele gönül verdiğim Sayın CumhurBAŞKANIMIN, partimin yanında olduğumu göstermektir." (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Oyun oynarken göğsünden vuruldu!

SONRAKİ HABER

Aladağ yurt yangını davası başladı: Aileler adalet istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...