06 Nisan 2011 08:57

Tecavüz zanlıları yine serbest bırakıldı

Bursa'dan tüyler ürperten bir tecavüz haberi geldi. Arkadaşına ulaşamayınca sokakta kalan 15 yaşındaki bir genç kız; kendisini "dışarıda kalma" diye evlerine çağıran 3 kişinin tecavüzüne uğradı. Genç kızı eve kapatan şüpheliler; ona zorla 60 kişiyle fuhuş yaptırdı.Merkez Nilüfer İlçesinde &o

Tecavüz zanlıları yine serbest bırakıldı
Paylaş

Bursa'dan tüyler ürperten bir tecavüz haberi geldi. Arkadaşına ulaşamayınca sokakta kalan 15 yaşındaki bir genç kız; kendisini "dışarıda kalma" diye evlerine çağıran 3 kişinin tecavüzüne uğradı. Genç kızı eve kapatan şüpheliler; ona zorla 60 kişiyle fuhuş yaptırdı.

Merkez Nilüfer İlçesinde önceki gece bir evde kavga ihbarı alan polis ekipleri eve gittiklerinde T.K. (33), kardeşi L.K. (28) ve arkadaşları B.K.’nın (30) birbirlerini tartakladıklarını gördü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polisler evde inceleme yapmak istediklerinde, kilitli bir odada dövülmüş B.A. ile karşılaştılar. Küçük kızı polis merkezine götüren ekipler yaptıkları incelemede, B.A.’nın Balıkesir’de oturduğunu, 10 gün önce sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı bir erkekle görüşmek için Bursa’ya geldiğini belirlediler.

B.A’nın polise verdiği ifadede, 9 gün içinde yaklaşık 60 kişinin tecavüzüne uğradığını söylediği belirtildi.

Gözaltına alınan T.K, erkek kardeşi L.K.  kız kardeşi M.K. ve arkadaşları B.K. suçlamaları kabul etmedi. Sorgulamalarından sonra adliyeye sevkedilen şüpheliler, Cumhuriyet Savcılığı’nca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. B.A. ise ailesine teslim edildi. (BURSA)

ÖNCEKİ HABER

Dokuz Eylül’de grevciler kazandı

SONRAKİ HABER

Bölge'de YGS öfkesi: "Sızıntı var"

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...