16 Mayıs 2018 09:56

Talisca: Beşiktaş'ı asla unutmayacağım

Beşiktaş'ta 2 sezondur kiralık oynayan Anderson Talisca'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım 'veda ediyor' şeklinde yorumlandı.

Fotoğraf: Evrim Aydın/AA

Paylaş

Beşiktaş'ta 2 yıldır kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkçe ''Üst üste 2 yıl oldu. Beşiktaş'ı asla unutmayacağım' anlamına gelen 'Foram 2 anos seguido nunca irei esquecer Beşiktaş' yazdı.

BEŞİKTAŞ YA ALIP SATACAK YA DA VAZGEÇECEK

Siyah beyazlıların 31 Mayıs'a kadar Benfica kulübüne 21 milyon avro ödeyerek Talisca'nın bonservisini alma hakkı var.

Ancak Beşiktaş Brezilyalı yıldızın bonservisini alsa bile Talisca'nın Beşiktaş ve Türkiye macerasının sona ermesi bekleniyor. Çünkü, şampiyonluğun kaçmasından sonra önümüzdeki sezonun transfer bütçesinde ciddi kesintiye gidecek olan Beşiktaş transfer komitesi Brezilyalı yıldızın bonservisini alırsa Talisca'yı anında başka bir takıma satacak. İki gün önce transfer komitesi başkanı Umut Güner ve Futbol A takım direktörü Ali Naibi Roma ile Talisca konusunda görüşmeler yapmıştı. Siyah beyazlılar 31 Mayıs'a kadar Talisca'yı almaya istekli olan diğer kulüplerle de görüşmeye devam edecek. Herhangi bir kulüple anlaşma sağlanması halinde Talisca'nın bonservisi alınacak ve hemen satılacak. Herhangi bir takımla satış konusunda anlaşma sağlanamazsa Talisca defteri kapanacak. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Öğrencilerle beraber hayatın içinde bir komisyon: Genç-İMO

SONRAKİ HABER

Bütün kadınların sesine ses olmak  

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...