11 Mayıs 2018 19:21

Fenerbahçe kongresini 26-27 Mayıs'ta yapacak

Fenerbahçe kongresi 26-27 Mayıs tarihlerinde, çoğunluk sağlanamazsa 2-3 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Fotoğraf: Serhat Çağdaş/AA

Paylaş

Fenerbahçe Kulübünün Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26-27 Mayıs tarihlerinde, çoğunluk sağlanamazsa 2-3 Haziran tarihlerinde Ülker Stadı'nda yapılacak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: "Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, toplantıya katılma hakkı olan üyelerimizin salt çoğunluğunun hazır bulunması halinde, 26 - 27 Mayıs 2018 tarihlerinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Fenerium Tribünü'nde yapılacaktır. Tüzüğümüzün 25. maddesi gereğince; Kongre Giriş Kartları Soyadı sırasına göre tanzim edilmiş olarak toplantı mahallinde dağıtılacağından, Üyelerimizin giriş kartlarını Soyadlarına isabet eden müracaat masalarından temin etmelerini rica ederiz. İlk toplantıda tüzük gereği aranan salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise Genel Kurul, 02 - 03 Haziran 2018 tarihlerinde aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.  

Genel Kurul Toplantısı ilk gün saat 10:30'da başlayacak, Başkanlık Divanı seçiminin ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet ve Denetim Kurulu Faaliyet raporları okunacaktır. Genel Kurul Toplantısının ilk gününde raporlar ve gündemdeki tüm maddeler de görüşülecektir.
Genel Kurul Toplantısının ikinci günü ise Başkan ve Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri ile Kurullarımızın seçimi yapılacaktır. 2. gün oy verme işlemi, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Fenerium Tribünü'nde 10:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir." (DHA)

ALİ KOÇ KONGRE ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Olağan genel kurulunda başkan adayı olan Ali Koç, kongre üyeleriyle bir araya geldi. Bostancı Gösteri Merkezi'nde, "Kalpler Beraber Büyük Buluşması" adı altında gerçekleştirilen etkinlikte çok sayıda kulüp kongre üyesi yer aldı.

Katılımcılara hitap eden Ali Koç, bu etkinliğe büyük motivasyonla hazırlandıkları ancak Ziraat Türkiye Kupası finalinde aldıkları sonucun ağızlarının tadını kaçırdığını belirterek "OIağanüstü destek, ilgi, inanç ve sevginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır. 2012 yılında yönetimden ayrıldıktan sonraki dönemde beklentileri karşılayamamanın ezikliğini yaşıyordum. Şimdi üzerimdeki yükü attım, hafifledim. Bu yolculuğu hayalden gerçeğe sizler taşıdınız." dedi.

Mali yapısı kuvvetli, sportif başarısı sürdürülebilir olan, şampiyonluk sayılarında tüm rakiplerinin önünde, stadı skordan bağımsız olarak dolan, ihtişamlı ama tevazusu yüksek, dostu düşmanından fazla, her nesli cezbeden halkın takımı Fenerbahçeyi çok özlediğini anlatan Koç, "Bu süreçte sizlerle benzer beklentiler içinde olduğumuzu gördük. Sayenizde, 'Özlediğiniz Fenerbahçe' sözü, bir seçim sloganından fazlası oldu. Ortak değerlerimizin adı oldu." ifadelerini kullandı.

"Tüm futbol anlayışımızı baştan aşağı yenilemek durumundayız. Futbol aklını, teknik direktörünü sürekli değiştiren, her sene bambaşka ihtiyaçlar doğrultusunda transferler yapan, futbol kültürü olmayan, plansız şekilde transferin son gününde alelacele değerlerinin üzerinde harcamalarla transferler yapan, kariyerinin sonuna gelmiş yıldız oyuncuları takıma katmaya çalışan anlayıştan uzaklaşacağız. Kişisel kaprislerden dolayı elimizdeki değerleri kaybetmeyeceğiz." diyen Ali Koç, "Söz veriyorum, tribün ve taraftar mühendisliğine soyunmayacağız. Herkese eşit mesafede durmayı ilke edineceğiz. Fenerbahçe'de bir grup taraftar kendisini ayrıcalıklı, bir grup taraftar da kendisini hor görülmüş hissedemez. Olursa da bugünkü durum ortaya çıkar. Ötekileştirme yapmayacağız." şeklinde konuştu. (AA)

ÖNCEKİ HABER

İzmir Büyükşehir Belediyesi işçileri insanca yaşayacak ücret istedi

SONRAKİ HABER

Ağbaba'dan şekerde satışa tepki: Özelleştirmede peşkeş tescillendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...