09 Mayıs 2018 12:30

MEB performans sistemini erteledi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmen performans sisteminin 2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanmaması ve ertelenmesi kararı aldı.

Fotoğraf: Dilek Omaklılar/EVRENSEL

Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından performans sistemine ilişkin alınan Bakanlık oluru ile öğretmen performans sistemi uygulamasının 2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanmaması ve ertelenmesine karar verildi.

Alınan Bakanlık olurunda, 5 sendika ve 55 üniversiteden performans sistemine ilişkin görüşlerin geldiği, çalışmaların devam ettiği, analiz çalışmaları sonrasında taslak yönetmeliğin paydaş görüşlerine sunulacağı belirtildi.

Taslağa son şeklinin öğretmen ve idarecilerin katılımıyla gerçekleşecek Çalıştayın ardından verileceği açıklanarak MEB tarafından yayınlanan performans değerlendirme taslağı ile ilgili halen üniversitelerden görüşlerin geldiği, analizlerin sürdüğü, 2017-2018 eğitim öğretim yılında yapılması gereken öğretmen performans değerlendirme çalışmalarının ertelendiği belirtildi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

MİT TIR’ları duruşması seçim sonrasına ertelendi

SONRAKİ HABER

Muharrem İnce: Erdoğan ile bu akşam 21.00'de görüşeceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...