09 Mayıs 2018 09:25

Serkan Keskin, Taner Ölmez gibi isimler halk müziği albümünde buluştu

Serkan Keskin ve Taner Ölmez gibi isimler, halk müziğini alternatif bir yorumla sunmaya hazırlanan albüm çalışmasında bir araya geldiler.

Fotoğraflar: Anonim Yapım basın bülteni

Paylaş

Aralarında Serkan Keskin ve Taner Ölmez’in de bulunduğu oyuncu ve müzisyenlerden oluşan grup, halk müziği eserlerini sıra dışı bir altyapı ile paylaşmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar yapılanlardan farklı bir üslupla halk müziğinin klasikleşmiş melodilerini ve deyişleri yorumlayan grup, halk müziği sevenlerle alternatif müzik sevenleri bir araya getirmeye hazırlanıyor.

İran enstrümanı olan Santur gibi halk müziğinde duymaya alışık olmadığımız farklı enstrümanlarla halk müziği melodilerini bir araya getiren grubun, altyapılarını Fırat İkisivri’nin hazırladığı albümünün ilk çalışması Haziran ayının ilk haftası Anonim Müzik Youtube kanalından yayınlanacak.

Anonim Yapım etiketiyle çıkacak 7 eserden oluşan albümün tamamı Youtube'un ardından iTunes, Spotify, Deezer gibi tüm dijital mecralardan dinlenebilecek.

Solistliğini Taner Ölmez’in yaptığı grupta bas gitarda Serkan Keskin, gitarda Fırat İkisivri, vurmalılarda Sibel Altan, davulda Özgür Taş, elektirikli gitarda Cihan Tanrıverdi, perkisyonda Serkan Polat, üflemeli çalgılarda ise Caner Malkoç var. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Afganistan'ın başkenti Kabil'de patlamalar

SONRAKİ HABER

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan 'Tamam' yorumu: Manipülasyon

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...