05 Mayıs 2018 06:09
Son Güncellenme Tarihi: 05 Mayıs 2018 10:37

Aydın'da otelin iskelesi çöktü: 8 yaralı

Didim'de 5 yıldızlı bir otelin denize uzanan beton iskelesinin çökmesi sonucu 2’si ağır 8 kişi yaralandı.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde, bir otele ait iskelenin çökmesi sonucu 8 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Fevzipaşa Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelin sahil kısmındaki beton iskele, üzerinde tatilciler varken çöktü.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, iskele altında kalan ve denize düşen 8 yaralıyı kurtardı.

Ambulanslarla Didim Devlet Hastanesi, Aydın Devlet Hastanesi ile Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, iskelenin çökmesi ile ilgili açıklama yaptı. Didim Cumhuriyet Başsavcılığı'nca gerekli adli soruşturmanın başlatıldığını belirten Kaymakam Türköz, iskele ile ilgili incelemelerin sürdüğünü söyledi. İskelenin ruhsatsız olduğuna yönelik iddialar olduğunu da belirten Türköz, "Olayın meydana geldiği iskele, eski bir iskele. Zaten ruhsat verilirken, beton iskelelere ruhsat verilmiyor. Buranın ne zaman, kim tarafından yaptırıldığı, kim tarafından kullanıldığı araştırılıyor. İzin için başvuru yapılıp yapılmadığını, iskele yapımı için izinleşmiş proje dosyasının olup olmadığına bakacağız. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kamuoyuna açıklama yaparız" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Lübnan’da dokuz yıl sonra ilk meclis seçimleri

SONRAKİ HABER

Kuzey Kore ile Güney Kore saat dilimlerini eşitledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa