04 Mayıs 2018 16:23

Ankara'da inşaat alanında unutulan dinamit patladı: 1 ölü, 3 yaralı

Ankara'nın Altındağ ilçesindeki inşaat alanında meydana gelen dinamit patlaması sonucu 1 işçi yaşamını yitirdi, 3 işçi de yaralandı.

Fotoğraf: Gökhan Ceylan/DHA

Paylaş

Ankara'nın Altındağ ilçesinde inşaat alanında unutulan dinamit, iş makinesiyle yapılan temel kazısı sırasında infilak etti. Patlamada daha o gün iş başı yapan bir işçi can verdi, 3 işçi yaralandı.

Tapu kadastro binası inşaatı için hafriyat çalışmalarının sürdüğü Gültepe Caddesi'ndeki boş arazide kayaları parçalamak amacıyla kullanılan "jel" tipi patlayıcı kontrolsüz şekilde infilak etti. Patlamada sahaya patlayıcı döşendiğinden haberi olmadığı ve dün işe başladığı belirtilen Hayrettin B. hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı. Olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince hastanelere kaldırıldı. 

Polis ekipleri, alanda geniş güvenlik önlemi alırken, bomba imha uzmanları da olay yerinde incelemelerde bulundu. İnşaat alanında önceki gece kayaları parçalamak için dinamit kullanıldığı, burada unutulan dinamitin de patlamaya neden olduğu ifade edildi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul Üniversitesi öğrencileri: Tasarıyı geri çekin

SONRAKİ HABER

İşçi temsilcisi: Tek adama kızıyorsak aşağıdan örgütlenmeliyiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...