27 Ağustos 2012 03:49

Başakşehir AVM’de yangın

BAŞAKŞEHİR’de bir alışveriş merkezinin çatısında çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. İçeride mahsur kalan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Başakşehir, 2. etapda bulunan bir alışveriş merkezinin çatısında saat 02.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevleri gören v

Başakşehir AVM’de yangın
Paylaş

BAŞAKŞEHİR’de bir alışveriş merkezinin çatısında çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. İçeride mahsur kalan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Başakşehir, 2. etapda bulunan bir alışveriş merkezinin çatısında saat 02.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye bildirdi. Olay yerine giden Başakşehir İtfaiye grubuna bağlı ekipler, yangını söndürmekte yetersiz kalınca olay yerine Avcılar, Kocasinan, Bağcılar ve İkitelli grubuna bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, İçeride bir kişinin mahsur kaldığı ihbarı üzerine, oksijen tüpleriyle içeri girdi. Dumandan etkilenen bir çalışan, itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkarıldı. İtfaiye erleri tarafından kalp masajı yapılan çalışan, ambulansla Başakşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık bir saat süren çalışma sonucu söndürdü. Görgü tanıkları, patlama sesinin ardından binanın tavanının havaya uçtuğunu söyledi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

KESK: Tutuklu sendikacıları serbest bırakın

SONRAKİ HABER

Olay 15 saniyelik görüntüyle çarpıtıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa