30 Nisan 2018 21:31

Samsun'da 1 Mayıs'a çağrı bildirisi dağıtıldı

Samsun'da DİSK, Türk-İş, TMMOB ve KESK üyeleri ile siyasi parti temsilcileri, kent merkezinde 1 Mayıs'a çağrı bildirisi dağıttı.

Fotoğraflar: Evrensel

Paylaş

Samsun’da DİSK, Türk-İş, TMMOB ve KESK üyeleri ile siyasi parti temsilcileri, hazırladıkları ortak bildiriyi dağıtarak Samsunluları 1 Mayıs'ta alana çıkmaya çağırdı. Ecidiye Caddesi Gazi Müzesi önünde gerçekleştirilen dağıtımda savaş ve sömürü politikalarına tepki gösterildi.

Burada bir basın açıklaması yapan Eğitim Sen Samsun Şube Başkanı İsmail Yavuz, 1 Mayıs'ın iş cinayetleri ve işsizliğe, zamlara ve düşük ücretlere karşı çıkmak için bir fırsat olduğunu belirtti. Yavuz, Samsun halkını alanlara çıkarak OHAL ve KHK zulmüne, yargının tek elde toplanmasına, yürütmenin devre dışı bırakılmasına, içeride ve dışarıda sürdürülen savaş ve şiddet politikalarına karşı durmaya çağırdı.

Samsun’da 1 Mayıs sabahı İstasyon Mahallesi Atatürk Ortaokulu önünde bir araya gelecek yurttaşlar, Cumhuriyet Meydanı'na yürüyüş gerçekleştirilecek ve burada miting düzenlenecek. (Samsun/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İsrail'de Başbakana savaş ilan etme yetkisi verildi

SONRAKİ HABER

YSK, seçim propagandasıyla ilgili yasakları açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...