28 Nisan 2018 08:19

Çaldığı bisikleti camide çaldırdı, ‘Camide hırsızlık olur mu?’ dedi

Adana’da bir kişi çaldığı bisikleti camide çaldırdı, polise giderek şikayetçi oldu, ‘Camide hırsızlık olur mu? Memlekette namuslu adam kalmamış’ dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Adana'da Adem E.'nin çaldığı bisiklet, elini yüzünü yıkamak için girdiği camide, bir başka hırsız tarafından çalındı. Bisikletin bulunması için polise başvuran Adem E. (52), sorgusunda suçunu itiraf etti, "Camide hırsızlık olur mu? Memlekette namuslu adam kalmamış" dedi.
 
Olay, Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi'nde meydana geldi. Adem E., bir bisikleti iş yerinin önünden çaldı. Bir süre bisikletle gezen şüpheli, yorulunca elini yüzünü yıkamak için yol üzerindeki camiye girdi. Elini yüzünü yıkayan Adem E., geri döndüğünde duvar kenarına bıraktığı bisikletin çalındığını fark etti. Adem E., emniyete giderek, bisikletinin çalındığını söyleyip bulunmasını istedi. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Adem E.'ye bisikletin markasını ve ne kadara aldığını, faturasının olup olmadığını sordu. Şüphelinin çelişkili ifadeler vermesi üzerine kuşkulanan polis, Adem E.'yi çapraz sorguya aldı. Sorguda, Adem E., suçunu itiraf etti, "Bu bisikleti dolaşmak için çaldım. Camiye girip elimi yüzümü yıkamak istedim. Başka hırsız da gelip benden çalmış, camide hırsızlık olur mu? Memlekette namuslu adam kalmamış" dedi.
 
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Adem E., çıkarıldığı mahkemece ev hapsine çarptırıldı. (Adana/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Torbalı'da 4 Suriyeli aile zorla yollandı

SONRAKİ HABER

Erdoğan’dan İstanbul vurgusu: 16 Nisan'da istediğimiz sonucu alamadık

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...