26 Nisan 2018 12:57

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu'ndan 1 Mayıs bildirisi dağıtımı

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu, 1 Mayıs çalışmalarına başladıklarını duyurarak İstiklal Caddesi boyunca bildiri dağıtımda bulundu.

Fotoğraf: Halil Polat/EVRENSEL

Paylaş

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu Bileşenleri, 1 Mayıs çalışmaları kapsamında İstiklal Caddesi boyunca bildiri dağıttı. Dağıtım öncesi açıklama yapan DİSK Genel-İş Şube Başkanı Kemal Göksoy, AKP iktidarının işçiye, emekçiye biçtiği değerin karşılığını işçilerin ve emekçilerin hem 1 Masıy’ta hem de 24 Haziran’da vereceğini dile getirdi.

Özgür Çocuk Parkı’nda bir araya gelen Mersin Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri adına açıklama yapan DİSK Genel-İş Şube Başkanı Kemal Göksoy, 1 Mayıs çalışmaları kapsamında Platform olarak çalışmalarına başladıklarını dile getirdi. Göksoy, ‘Tüm Mersin kamuoyunu 1 Mayıs’a saha güçlü daha katılımcı bir şekilde destek sunmasını ve dayanışma göstermesini bekliyoruz. Bu 1 Mayıs önemli, işçinin-emekçinin birlik ve dayanışma gününden öte önümüzde baskın bir seçim var. İşçiler ve emekçiler haklarının gasp edilmesine karşı hem 1 Mayıs’ta vereceği mesajla hem de 24 Haziran’da sandıkta vereceği mesajla AKP iktidarının emekçiye biçtiği değerin karşılığını gösterecektir’ diye ifade etti. (Mersin/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İzmir’de OHAL, demokrasi ve seçimler konuşulacak

SONRAKİ HABER

Gün gün seçim takvimi 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...