25 Ağustos 2012 09:42

2 işçi daha hayatını kaybetti

OSMANİYE’de 1 işçi iş kazasında hayatını kaybetti. Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada meydana gelen kazada, bir ay önce işe giren 46 yaşındaki Mehmet Selçuk Özden yaşamını yitirdi. Fabrikada kaza sonucu hayatını kaybeden Özden’in ikamet ettiği Hatay’ın Erzin ilçesinde uzun bir süre iş aradı

2 işçi daha hayatını kaybetti
Paylaş

OSMANİYE’de 1 işçi iş kazasında hayatını kaybetti. Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada meydana gelen kazada, bir ay önce işe giren 46 yaşındaki Mehmet Selçuk Özden yaşamını yitirdi. Fabrikada kaza sonucu hayatını kaybeden Özden’in ikamet ettiği Hatay’ın Erzin ilçesinde uzun bir süre iş aradığı ve bir ay önce de Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde işe girdiği öğrenildi. 2 çocuk babası Mehmet Selçuk Özden’in cenazesi memleketi Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Adana'da Seyhan İlçesi'ne bağlı Gürselpaşa Mahallesindeki inşaatın 8. katında çalışan 29 yaşındaki Cemal Özbek, dengesini kaybederek yere düştü. Özbek, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bilgi Üniversitesi’nde işçi kıyımı

SONRAKİ HABER

KESK: Arkadaşlarımız serbest bırakılsın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...