20 Nisan 2018 18:16

Ücretini alamayan inşaat işçisi eylem yaptı

Urfa'da 25 yaşındaki bir inşaat işçisi, ücreti ödenmediği gerekçesiyle eylem yaptı. İşçi, sokak ortasında 'Paramı istiyorum' diye bağırdı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Urfa Topçu Meydanı'nda, devam eden inşaat çalışmasında yüklenici firmadan 1000 lira olan alacağını alamayan 25 yaşındaki İbrahim Y. adlı işçi, protesto gösterisi yaptı. 

Olay, akşam saatlerinde Topçu Meydanı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre bir süredir meydan düzenlemesinde inşaat işçisi olarak çalışan İbrahim Y., beraberinde getirdiği lastiği yolda yakarak ‘Paramı istiyorum’ diye bağırmaya başladı. Çalıştığı inşaat işinde yüklenici firmadan 1000 lirasını alamadığını iddia eden İbrahim Y.'yi gören çevredekiler durumu polis ve itfaiye ekiplerine  bildirdi. İhbarla olay yerine bölgeye en yakın olan sivil polisler sevk edildi. Lastik yakan genci bir süre sakinleştirmeye çalışan polis, başarılı olamayınca vatandaşlar araya girdi.

Ardından bölgede bulunan polisler gence müdahalede bulunarak gözaltına aldı. Yolda yanan lastikler ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale sonucunda söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (Urfa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Prof. Onur Hamzaoğlu cezaevinden birlik çağrısı yaptı

SONRAKİ HABER

Erken seçim kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...