20 Nisan 2018 17:27

Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçındaki olaylar sebebiyle Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi.

Fotoğraf: Emrah Yorulmaz/AA

Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçındaki çeşitli nedenlerden dolayı iki takımın da disiplin kuruluna gönderildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat ve merdiven boşluklarında yer bırakılmaması nedenleriyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı. Sarı-lacivertli kulübün görevlileri Ali Bozan ile Gökhan Uyanık'ın da söz konusu maçtaki saldırıları sebebiyle tedbirli olarak disipline gönderildiği belirtildi.

Elif Çongur, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından yazdı:
Bence artık biz de herkes gibiyiz

Beşiktaş'ın da aynı müsabakada çirkin ve kötü tezahürat ile merdivenlerin boş bırakılmaması nedeniyle PFDK'ye sevkinin gerçekleştiği ifade edildi.

Karşılaşmanın ilk yarısında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Beşiktaşlı futbolcu Pepe'nin kural dışı hareketi, siyah-beyazlı kulübün görevlisi Erdinç Gültekin'in de saldırısı nedeniyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiği aktarıldı. (AA)

Mehmet Özyazanlar: Cinnet tablosu

ÖNCEKİ HABER

ABD'li rahip için 66 senatörden Türkiye'ye 'yaptırım' uyarısı

SONRAKİ HABER

Aliağa'da sanayi büyürken işçiler ölüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...