24 Ağustos 2012 09:07

Sahaf Festivali 25 Eylülde başlıyor

BEYOĞLU Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Beyoğlu Sahaf Festivali, 25 Eylülde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Festival, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Tepebaşı’nda gerçekleştirilecek. 14 Ekime kadar sürecek festivale 65 sahaf katılacak.Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, en çok önem verdi

Sahaf Festivali 25 Eylülde başlıyor
Paylaş

BEYOĞLU Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Beyoğlu Sahaf Festivali, 25 Eylülde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Festival, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Tepebaşı’nda gerçekleştirilecek. 14 Ekime kadar sürecek festivale 65 sahaf katılacak.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, en çok önem verdikleri etkinliklerin başında Sahaf Festivali’nin geldiğini belirterek, şu bilgileri verdi: “Sahaflarımızla kitap dostlarını buluşturacak olan bu festivalimiz her yıl büyük ilgi görüyor. Bu yıl programımızı daha da zenginleştirerek ünlü yazar ve şairlerimizle edebiyat sohbetleri gerçekleştirecek, çok anlamlı bir mekanda edebiyatçılarımızı okurlarıyla buluşturacağız. Birbirinden kıymetli eserlerin ve zengin etkinliklerin yer alacağı Beyoğlu Sahaf Festivali’ne tüm İstanbulluları bekliyoruz.”
Festival boyunca; kitapların yanı sıra tarihe tanıklık eden dergiler, yazılar, eski fotoğraflar, filmler, tiyatro afişleri, nadide levhalar, mektuplar, kartpostallar ve özel koleksiyonlar da stantlarda meraklılarının ilgisine sunulacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Masrafları geri almak için bankalara koşun

SONRAKİ HABER

Film yönetmenlerinden bir ilk

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...