05 Nisan 2011 14:57

Merhaba

19-22 Aralık katliamıyla açılan F Tipi Hapishaneler tecrit esasına dayalı hapishanelerdir. 7 yıl tecride karşı yürüttüğümüz mücadelede 122 arkadaşımız hayatını kaybetti, 600 arkadaşımız sakat kaldı.Tecrit zulmüne en son Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay maruz kaldı. F Tipi tecrit hapishanelerinin açılmasını destekleye

Merhaba
Paylaş
Serdal Çelikel

19-22 Aralık katliamıyla açılan F Tipi Hapishaneler tecrit esasına dayalı hapishanelerdir. 7 yıl tecride karşı yürüttüğümüz mücadelede 122 arkadaşımız hayatını kaybetti, 600 arkadaşımız sakat kaldı.

Tecrit zulmüne en son Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay maruz kaldı. F Tipi tecrit hapishanelerinin açılmasını destekleyen, 19-22 Aralık katliamını alkışlayanların bugün tecrit zulmüne maruz kalması manidardır. Dün iktidara sırtını yaslayanlar, tecridi destekleyenler aynı uygulamaya kendileri maruz kalıyor.

Bugün iktidarı arkasına alanlar sanmasınlar ki yarın bu uygulamalar kendi başlarına gelmeyecek. Faşizmin olduğu bu ülkede hiçbir hakkın hiçbir insanın güvencesi yoktur. Tecrit insanlık suçudur. Tecride karşı mücadele etmek insanlık görevidir. Daha fazla güç kullanmadan bu görevimizin sorumluluğunu yerine getirerek tecride karşı sesimizi yükseltelim.

Yarın tecritte sizler de olabilirsiniz.  

*1 Nolu F tipi Hapishanesi A 27
Tekirdağ

ÖNCEKİ HABER

13 Mart Forumunda aldık kararı

SONRAKİ HABER

Oltulu kömür işçileri eylem yaptı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa