14 Nisan 2018 20:19

Galatasaray zorlu Başakşehir sınavına çıkıyor

Süper Lig’de şampiyonluk yarışına büyük etki edecek olan Galatasaray-Başakşehir derbisi bu akşam oynanacak.

Paylaş

Süper Lig’de haftanın maçı bugün Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak. Türk Telekom Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek.

Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ne kaybederek liderlik koltuğunu rakibine kaptıran Galatasaray’da tek hedef galibiyet. Ancak sarı kırmızılılar, iç sahada Başakşehir’le oynadığı son 3 maçtan galibiyet çıkartamadığı gibi rakibine karşı ligde 3 maçtır kaybediyor. Cimbom için bir başka olumsuz istatistik de ligin zirvesinde yer alan Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye karşı son 15 maçında kazanamamış olması. Bu serideki son 8 maçın yedisinde gol atamayan Galatasaray’ın en büyük umudu iç saha avantajı. Galatasaray, ligde evinde oynadığı son 16 maçta 15 galibiyet 1 beraberlik elde etti.

İki takım bu maçla birlikte Süper Lig’deki 20. maçlarına çıkacak. Bu karşılaşmalarda Galatasaray 9, Başakşehir 6 galibiyet aldı. 4 maç berabere bitti. Ligin ilk yarısındaki maçı Başakşehir 5-1 kazanmıştı.

GÜNÜN MAÇLARI

Süper Lig’de günün diğer maçları şöyle: 13.30 Kayserispor-Gençlerbirliği 16.00 Antalyaspor-Konyaspor, Göztepe-Bursaspor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

KESK: İş güvencemiz için OHAL'e karşı mücadele etmeliyiz

SONRAKİ HABER

Pazarda 2 kişiyi vurdu, 1 kişiyi rehin aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...