23 Ağustos 2012 09:15

‘Arkadaşlarımız derhal serbest bırakılsın’

Halk Cephesi üyeleri, 8 Mayıs tarihinde Türkiye genelinde yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan 6 arkadaşlarının Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek ilk duruşmasına dikkat çekmek amacıyla Adana Adliyesi arka kapısında basın açıklaması yaptı.Grup adına açıklama yapan Hasan Parsak, tutuklanan 6 arkad

‘Arkadaşlarımız derhal serbest bırakılsın’
Paylaş

Halk Cephesi üyeleri, 8 Mayıs tarihinde Türkiye genelinde yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan 6 arkadaşlarının Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek ilk duruşmasına dikkat çekmek amacıyla Adana Adliyesi arka kapısında basın açıklaması yaptı.

Grup adına açıklama yapan Hasan Parsak, tutuklanan 6 arkadaşlarının yasal olan eylemlere katılmak, konserlere ve pikniklere gitmekten dolayı “örgüt üyeliği” suçlamasıyla yargılandığını söyledi. Dünyanın en onurlu işi olan devrimcilik işini yaptıklarını aktaran Parsak, “Açların, kimsesizlerin sesi soluğu olmaya, sizlerin de korkulu rüyanız olmaya devam edeceğiz. Yaşanan bu keyfiyete ve hukuksuzluğa son verilsin. Baskın günü tutuklanan 6 arkadaşımızın derhal serbest bırakılmasını istiyoruz” dedi. (ADANA)

ÖNCEKİ HABER

Muhtardan ilginç teşekkür

SONRAKİ HABER

Siyasilerin basını hedef göstermesine tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...